Kwaliteit

Paarden liggen ons na aan het hart en daarom besteden wij veel aandacht aan de hoogste kwaliteit van de ingrediënten en aan de hygiënische en altijd verse productiewijze van onze producten.


 

Productie:

Paarden en huisdieren zijn onze passie. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat onze dieren het op de lange termijn goed gaat.

Er is veel tijd, geduld, onderzoek en ervaring in onze producten gestoken. Het zijn altijd de behoeften van onze persoonlijke paarden geweest die hebben geleid tot de ontwikkeling van natuurlijke kruidensappen. Omdat we bij onze eigen paarden hebben gezien hoe geweldig de natuurlijke kruidensappen werken, willen we ook het leven van andere paarden verrijken. Deze verrijking willen we graag doorgeven aan onze klanten.

De productie van de kruidensappen vindt dagelijks vers plaats middels liefdevol handwerk. Het bijzonder voorzichtige productieproces maakt het mogelijk om het kruidensap zonder enige conserveringsmiddelen gedurende minstens 10 maanden na afvulling houdbaar te maken.

De productie voldoet aan Verordening (EG) nr. 183/2005 (verordening diervoederhygiëne).

Laatst bekeken