Geen verzendkosten vanaf € 100, -

100% puur natuur

100% liefde voor dieren

    +433115930800    |    klantenservice@ewalia.at

Geen verzendkosten vanaf € 100, -

100% puur natuur

liefde voor dieren

    +433115930800      |          klantenservice@ewalia.at

Deelnamevoorwaarden

De volgende deelnamevoorwaarden zijn van toepassing op winacties die wij op onze Facebook-pagina in de timeline (als normaal bericht) plaatsen - zonder gebruik te maken van een speciale winactie-app.

Deelnamevoorwaarden

Wat kan ik winnen?

De prijs zal worden bekendgemaakt in het respectievelijke winactie-bericht. De prijzen kunnen niet worden geruild of verzilverd in contanten.

Begin en einde van de winactie

De winactie begint op het moment van publicatie op onze Facebook-pagina; het tijdstip van de trekking wordt voor elke winactie separaat aangegeven.

Wie kan er meedoen?

Deelnemers die minimaal 18 jaar oud zijn. Medewerkers van Ewalia zijn uitgesloten van deelname.

Hoe worden de winnaars bepaald?

Tenzij anders vermeld, worden de winnaars bij toeval bepaald. Uitzonderingen zullen worden aangegeven in de winactie-berichten (bijv.: schattingsspelletjes, enz.). Elke winnaar ontvangt slechts één prijs.

Hoe worden de winnaars geïnformeerd?

De winnaars worden na afloop van de winactie bepaald en hun naam wordt op de betreffende Facebook-pagina gepubliceerd. Meestal wordt de prijs per post verstuurd. In het geval van plaatsen op een gastenlijst en tickets voor evenementen zullen we de winnaars separaat informeren.

Wat gebeurt er met de gegevens?

Wij hebben uw persoonlijke gegevens nodig voor de uitvoering en afhandeling van de winactie. Hiertoe worden deze verzameld, opgeslagen en gebruikt. Als u wint, kunnen uw foto en naam worden gepubliceerd.

Andere bepalingen:

Gerechtelijke stappen zijn uitgesloten. Impressum: https://www.ewalia.at/impressum Deze winactie staat in geen enkele verbinding met Facebook.

Laatst bekeken