Geen verzendkosten vanaf € 100, -

100% puur natuur

100% liefde voor dieren

    +433115930800    |    klantenservice@ewalia.at

Geen verzendkosten vanaf € 100, -

100% puur natuur

liefde voor dieren

    +433115930800      |          klantenservice@ewalia.at

Kwaliteit

Paarden liggen ons na aan het hart en daarom besteden wij veel aandacht aan de hoogste kwaliteit van de ingrediënten en aan de hygiënische en altijd verse productiewijze van onze producten.


 

Productie:

Paarden en huisdieren zijn onze passie. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat onze dieren het op de lange termijn goed gaat.

Er is veel tijd, geduld, onderzoek en ervaring in onze producten gestoken. Het zijn altijd de behoeften van onze persoonlijke paarden geweest die hebben geleid tot de ontwikkeling van natuurlijke kruidensappen. Omdat we bij onze eigen paarden hebben gezien hoe geweldig de natuurlijke kruidensappen werken, willen we ook het leven van andere paarden verrijken. Deze verrijking willen we graag doorgeven aan onze klanten.

De productie van de kruidensappen vindt dagelijks vers plaats middels liefdevol handwerk. Het bijzonder voorzichtige productieproces maakt het mogelijk om het kruidensap zonder enige conserveringsmiddelen gedurende minstens 10 maanden na afvulling houdbaar te maken.

De productie voldoet aan Verordening (EG) nr. 183/2005 (verordening diervoederhygiëne).


 

Ingrediënten:

De ingrediënten van onze kruidensappen zijn zorgvuldig geselecteerd en op elkaar afgestemd.

De natuurlijke kruidensappen bevatten uitsluitend kruiden in gecertificeerde apothekerskwaliteit!  
Geen toevoeging van conserveringsmiddelen of chemie.  
Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid.
 Al in het Stenen Tijdperk (50.000-10.000 v. Chr.) werd de heilzame werking van sommige kruiden ontdekt. In de loop van duizenden jaren werden deze ervaringen doorgegeven. De momenteel oudste bekende geschriften over geneeskrachtige kruiden stammen uit Egypte (> 4e eeuw voor Christus). Het is dankzij de Grieken dat de oude kruidengeneeskunde niet in de vergetelheid is geraakt. Met het ontstaan van de universiteiten werd de geneeskunde een regulier beroep. Artsen schreven zeer lang kruidengeneesmiddelen voor, en pas toen in de 19e eeuw chemisch geproduceerde geneesmiddelen de markt veroverden, raakten de geneeskrachtige kruiden in de vergetelheid.  
 
Gezondheids- en natuurbewuste mensen hebben al lang geleden de kruiden en hun positieve effecten op het organisme herontdekt. EWALIA – PUUR NATUUR  staat voor het natuurlijke gezond houden van paarden door middel van kruidensappen. Als uw paard hoest, last heeft van maagproblemen, onder spanning staat of de neiging heeft tot spierspanning, dan ondersteunt EWALIA op een natuurlijke en chemievrije wijze.

Laatst bekeken